Antet Prima pagina
Catalog produse
SSL

Plata cu card

Cum cumpar invitatii de pe bia-pitesti.ro


 

Sunati la 0788.47.47.99 - Putem stabili detaliile tranzactiei la telefon!


 

TIPARIREA INVITATIILOR ESTE GRATUITA !



Pentru a comanda invitatii de nunta sau botez, plicuri de bani, numere de masa, meniuri

va rugam sa urmati pasii urmatori:


PASUL 1: Alegeti modelul invitatiei, navigand prin oferta de invitatii.


PASUL 2: Puneti codul de invitatie ales in cosul de cumparaturi, urmand pasii de inregistrare sau doar autentificare daca aveti deja cont pe site.


PASUL 3: Trimiteti un e-mail la contact@bia-pitesti.ro in care mentionati:

- Textul dorit - dati click pe Texte invitatii nunta si alegeti un text din cele prezentate, ne trimiteti un text propriu sau puteti lasa textul existent pe unele invitatii, la care vom schimba datele specifice evenimentului dvs.;

- Precizati culoarea dorita, mai putin auriu si argintiu;

- Precizati fontul de tiparit: Comic Sans Serif, Monotype Corsiva sau Amaze. Toate cele 3 fonturi au diacritice;

- Alte precizari.


PASUL 4: Va vom contacta prin e-mail sau telefonic in maxim 2 zile lucratoare.

- Daca confirmati comanda si veti plati prin ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura proforma in baza careia veti putea face plata catre societatea noastra. Invitatiile fiind produse personalizate, nu acceptam plata ramburs.

- De preferat este sa achitati SUMA TOTALA aferenta in contul nostru bancar, prin plata cu cardul sau prin ordin de plata, deoarece se elimina cheltuielile suplimentare cu comisioanele.

- Puteti achita si in 2 TRANSE EGALE, o transa in contul bancar prin plata cu cardul sau prin ordin de plata, a doua transa in numerar la primirea coletului. Suma platita va fi depusa de firma de curierat in contul colector. In acest caz se va percepe un tarif suplimentar de 15 lei pentru acoperirea comisioanelor bancare si transferul banilor in contul colector.

- Contul bancar IBAN este RO41BTRL00301202N86849XX, deschis la Banca Transilvania Pitesti.

- Contactati-ne telefonic la 0788.47.47.99 inainte de a face plata pentru a verifica disponibilitatea invitatiei (existenta in stoc).

- Dupa plata avansului, comanda nu mai poate fi modificata!


PASUL 4: Veti primi prin e-mail invitatia scanata pentru verificare (verificati atat Inbox cat si Posta electronica nedorita). Daca totul este OK ne trimiteti in e-mail nu telefonic BUN DE TIPAR sau daca aveti modificari, trimiteti modificarile aferente. Prin confirmarea Bunului de Tipar clientul isi asumã raspunderea totala pentru continutul si forma datelor incluse in Bunul de Tipar. Datorita faptului ca invitatiile sunt produse personalizate (partea tiparita), politica de returnare nu se poate aplica in acest caz. De asemenea mentionam faptul ca invitatiile de pe site sunt produse de serie ca design si nu se poate modifica forma sau culoarea acestora, nu se pot descompleta. In cazul in care descoperiti greseli dupa ce ati transmis BUNUL DE TIPAR sau invitatiile au ajuns la dvs., nu va putem pune la dispozitie doar partea tiparibila. Va trebui sa achitati pretul intreg al invitatiei plus transportul catre dvs.


PASUL 5 : In termen de MAXIM 5 zile calendaristice de la confirmarea platii, veti primi coletul impreuna cu factura aferenta. Coletul se distribuie prin Fan Courier. Veti plati taxa de livrare prin curier. Tariful de livrare este de 15,60 lei inclusiv TVA pentru primul kg si apoi cate 1,38 lei inclusiv TVA pentru fiecare kg adaugat. Daca locuiti in Pitesti sau in localitatile limitrofe, puteti ridica coletul de la sediul nostru. In acest caz, nu platiti tarif de livrare. Daca locuiti in Pitesti, putem face livrarea la domiciliul dumneavoastra contra unui tarif de 10 lei. Atentie! Pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire, Fan Courier percepe tarife de transport mai mari, respectiv 0,96 lei inclusiv TVA pentru fiecare km din afara ariei de acoperire.


Important - Cititi si urmatoarele precizari:

 

 • Pretul invitatiilor afisat este cel final, include TVA;
 • Tiparitul invitatiilor indiferent de culoare este inclus in pretul afisat;
 • Nu tiparim AURIU si ARGINTIU, deci nu solicitati acest lucru. Culoarea AURIU se poate inlocui cu MARO, iar culoarea ARGINTIU se poate inlocui cu culoarea GRI;
 • Invitatiile se livreaza nemontate. Daca le doriti montate, se percepe un tarif suplimentar;
 • Este indicat sa alegeti un text sau sa veniti cu un text propriu care sa se adapteze cu configuratia invitatiei. De exemplu sa nu alegeti un text prea bogat in continut pentru o invitatie care are spatiul tiparibil mic. Daca invitatia are o ferestruica trebuie sa stiti ca acolo trebuie sa se potriveasca numele mirilor sau data nuntii. Deci faceti mai intai o comparatie a textului dorit cu spatiul tiparibil al invitatiei.
 • Fontul Comic Sans Serif arata ca mai jos:

  Cristina şi Vladimir vă mulţumesc că sunteţi alături de ei în aceste clipe deosebite

 • Fontul Monotype Corsiva arata ca mai jos:

  Cristina şi Vladimir vă mulţumesc că sunteţi alături de ei în aceste clipe deosebite!

 • Fontul Amaze arata ca mai jos:

  Cristina şi Vladimir vă mulţumesc că sunteţi alături de ei în aceste clipe deosebite!


   

Cititi si Termenii si conditiile de utilizare a magazinului www.bia-pitesti.ro


spacer
Cauta in magazin
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
Website detinut de: S.C. BIA BRIDAL FASHION S.R.L.; Sediul social: Str. Campului, nr. 4, Pitesti, Arges ; CIF: 24385427;
Reg.Com: J03/1781/2008 ; Cap. social: 200 lei;
Operator de date personale inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 30184 din 2013- detalii privind politica de protejare a datelor

www.bia-pitesti.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.