Antet Prima pagina
Catalog produse
SSL

Plata cu card

Politica de protejare a datelor

Politica de protejare a datelor cu caracter personal cuprinde un ansamblu de principii, proceduri si masuri luate de catre S.C. Bia Bridal Fashion S.R.L. definit in acest document ca furnizor de servicii, cu privire la colectarea, prelucrarea, utilizarea, securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal din cadrul magazinului online https://www.bia-pitesti.ro/.

S.C. Bia Bridal Fashion S.R.L. este o societate comerciala cu sediul social în Pitesti, str. Campului nr. 4, cod postal 110392, este inregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J03/1781/2008, CIF 24385427, are capital social 200 lei si este declarata operator de date personale, inregistrata la A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 30184/2013.

Aceasta notificare cu privire la colectarea, prelucrarea, utilizarea, securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal numita in continuare notificare, este publicata in temeiul Regulamentului UE nr. 679 din 2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Furnizorul de servicii respecta confidentialitatea dumneavoastra si se angajeaza sa va protejeze datele cu caracter personal. Acestea nu vor fi comunicate unor parti terte, exceptie facand cazurile prevazute de lege.

Aceasta notificare este furnizata intr-un limbaj usor de inteles, astfel incat sa va usureze navigarea in urmatoarele sectiuni cheie.


1. Principiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal

2. Scopul notificarii

3. Datele cu caracter personal pe care le colectam

4. Modalitati de colectare a datelor cu caracter personal

5. Utilizarea datelor cu caracter personal

6. Comunicarea datelor cu caracter personal

7. Securitatea si stocarea datelor cu caracter personal

8. Drepturi pe care le aveti si modalitate de exercitare

9. Utilizare cookie-uri

10. Termeni si definitii


1. Principiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal

 

*prelucrarea în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată

*colectarea datelor personale în scopuri determinate, explicite și legitime și care nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri

*reducerea la minimum a datelor personale colectate in raport cu scopurile propuse

*exactitatea datelor cu caracter personal si actualizarea acestora

*pastrarea datelor cu caracter personal atata timp cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare

*asigurarea integritatii si confidentialitatii datelor cu caracter personal

 

2. Scopul notificarii

Aceasta notificare are scopul de a va informa despre modul in care furnizorul de servicii colecteaza, prelucreaza, utilizeaza si asigura securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin utilizarea acestui website, inclusiv orice date pe care le furnizati atunci cand accesati acest website - pentru procesarea comenzilor in legatura cu produsele si serviciile comandate, adica facturare si livrare, pentru solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dvs, pentru contactarea dvs.(inclusiv prin posta, e-mail, fax, sms sau telefon) in legatura cu oferta de produse si servicii, oferte speciale, promotii, noutati sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare, tombole. Furnizorul de servicii nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate prin e-mail (SPAM). De asemenea notificarea are scopul de a va informa si despre modul in care legea aplicabila va protejeaza.

Acest website nu se adreseaza copiilor si nu colectam cu buna stiinta date referioare la copii.

Este important sa cititi aceasta notificare impreuna cu oricare alta informare cu privire la confidentialitate sau notificare de prelucrare pe care o putem furniza in anumite situatii cand colectam sau prelucram date cu caracter personal despre dumneavoastra, astfel incat sa fiti pe deplin costienti de modul in care folosim datele dumneavoastra. Aceasa notificare completeaza celelalte anunturi si nu intentioneaza sa le suprascrie.

Furnizorul de servicii este inspectorul si este responsabil de datele cu caracter personal.

Aveti dreptul de a face o sesizare oricand la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal) autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal din Romania. Am aprecia sansa de a ne ocupa de sesizarea dumneavoastra inainte de a apela ANSPDCP, deci va rugam sa ne contactati in prima instanta.

Modificarea notificarii si datoria dvs. de a ne informa de eventualele schimbari.

Este important ca datele dumneavoastra cu caracter personal, pe care le detinem, sa fie corecte si actuale. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta daca datele dumneavoastra cu caracter personal se modifica pe toata durata colaborarii dumneavoastra cu compania noastra.

Link-uri catre terti

Acest website poate contine link-uri catre terti, plugin-uri si aplicatii in diverse limbaje de programare. Accesarea acestor link-uri externe, activarea anumitor optiuni dar si implementarea unor aplicatii sau plugin-uri, va permite tertilor sa colecteze sau sa stocheze datele dumneavoastra cu caracter personal. Nu controlam aceste website-uri terte si nu suntem responsabili pentru notificarile sau politica lor de confidentialitate. Dupa ce parastiti website-ul nostru, va sugeram sa cititi politica de confidentialitatea a fiecarui wesbite pe care il vizitati.


3. Date cu caracter personal pe care le colectam

Prin datele sau informatiile cu caracter personal facem referire la informatiile cu ajutorul carora se poate identifica o persoana. Nu sunt incluse datele in care identitatea a fost stearsa (date anonime).

Este posibil sa colectam, sa utilizam, sa stocam si sa transferam diferite tipuri de date cu caracter personal despre dvs. Datele sunt grupate dupa cum urmeaza:

- Datele de identitate includ nume, prenume, nume de utilizator sau un identificator similar, apelativ

- Datele de contact includ adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon

- Datele financiare includ contul bancar

- Datele privind tranzactiile includ detalii despre modalitatea de plata aleasa, detalii necesare privind achizitionarea produselor/serviciilor furnizare de compania noastra

- Datele tehnice includ adresa IP, datele de autentificare, tipul si versiunea de browser, fusul orar, sistemul de operare, tipul de platforma si alte tehnologii sau dispozitive folosite pentru a accesa website-ul

- Datele profilului includ numele de utilizator si parola, achizitiile si comenzile dumneavoastra, interesele si preferintele dumneavoastra, feedback-uri, rezultatele sondajelor

- Datele de utilizare includ informatii despre cum utilizati website-ul, produsele sau serviciile

- Datele de marketing si comunicari includ preferintele dumnevoastra in privinta marketing-ului nostru sau al tertilor si preferintele dumneavoastra pentru comunicari

De asemenea, se pot colecta, prelucra, utiliza si stoca date agregate precum date statistice si demografice in orice scop. Datele agregate pot deriva din datele cu caracter personal, dar din punct de vedere legislativ nu sunt considerate date cu caracter personal deoarece acest tip de date nu dezvaluie direct sau indirect identitatea dumneavoastra. Spre exemplu, putem agrega datele de utilizare pentru a calcula procentajul de utilizatori care acceseaza o pagina sau sectiune specifica a website-ului. Cu toate acestea, daca intersectam si corelam datele agregate cu datele dumneavoastra cu caracter personal, astfel incat sa fiti identificat direct sau indirect, vom considera si trata datele corelate drept date cu caracter personal ce vor fi folosite in conformitate cu prevederile acestei notificari.

Nu colectam nici o categorie speciala de date cu caracter personal despre dumneavoastra (aceasta categorie include detalii cu privire la rasa sau etnie, religie sau credinta, orientare sexuala, optiuni politice si alte informatii sensitive). De asemenea, nu colectam nici o informatie despre condamnarile penale sau infractiuni.

Nefurnizarea datelor cu caracter personal

In situatia in care este necesara colectarea datelor cu caracter personal prevazute prin lege sau pentru realizarea unei comenzi si nu reusiti sa ne furnizati aceste date atunci cand vi se solicita, ne puneti in imposibilitatea de a realiza comanda dvs., deci de a realiza actul de comert online. In acest caz, este posibil sa va anulam comanda (un produs sau un serviciu furnizat de noi), dar va vom notifica daca este cazul la momentul respectiv. 


4. Modalitati de colectare a datelor cu caracter personal

Utilizam diferite metode pentru a colecta date de la si despre dumneavoastra, inclusiv prin:

Internactiuni directe.

Este posibil sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal (date de identitate, date de contact, date financiare) prin completarea unor formulare sau prin corespondenta cu noi prin telefon, posta, email sau alte interactiuni directe. Acest tip de interactiuni includ datele personale pe care le furnizati atunci cand:

 • Comandati sau achizitionati produse sau servicii oferite de catre compania noastra

 • Creati un cont pe website-ul companiei

 • Va abonati la serviciile sau informarile companiei

 • Solicitati trimiterea campaniilor de marketing de catre compania noastra

 • Va inscrieti intr-un concurs, promotie sau sondaj oferite de compania noastra

 • Ne oferiti feedback

Tehnologii sau interactiuni automatizate.

In masura in care interactionati cu website-ul nostru, este posibil sa colectam in mod automat datele tehnice despre dispozitivele folosite, actiuni si modele de navigare. Colectam aceste date cu caracter personal prin folosirea cookie-urilor, sesiunilor pe servere sau alte tehnologii similare. (de asemenea. este posibil sa primim date tehnice despre dvs., daca vizitati alte website-uri care folosesc cookie-urile noastre).


Partile terte sau sursele disponibile publicului larg.

Este posibil sa primim date cu caracter personal despre dumneavoastra prin intermediul diverselor parti terte (si surse publice) dupa cum sunt enuntate mai jos:

- Furnizorii de servicii/date de analiza (Google Analytics, Google Analytics Ecommerce, StatCounter si alte sisteme de monitorizare)

- Retele si canale de promovare (Google Adwords, Google Remarketing, sisteme de afiliere, Social Media adica Facebook, Instagram, Twitter, YouTube si alte retele de socializare)

- Website-urile agregatoare de oferte sau comparatoarele de preturi (Compari.ro, ShopMania.ro, Cauti.ro. Okazii.ro, Price.ro)

- Solutii si servicii de chat online (SmartSupp)

- Procesatori de plati online cu cardul (EuPlatesc)

- Sisteme de facturare in cloud

- Sisteme de emitere automata a AWB-urilor pentru firmele de curierat


5. Prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Vom prelucra si utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal doar in limitele legislative permise. Vom prelucra si utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal pe baza temeiurilor de legalitate urmatoare:

 • Pentru executarea unei comenzi sau a unui contract cu dumneavoastra

 • Pentru respectarea unei obligatii legale care provine din legi sau alte acte normative

 • Pe baza consimtamantului dumneavoastra pentru unul sau mai multe scopuri specifice

 • Prelucrearea este necesara in scopul intereselor noastre legitime (sau ale partilor terte) iar interesele si drepturile dumneavoastra fundamentale nu depasesc interesele noastre legitime

 • Prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice

 • Prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public

Ne puteti contacta oricand, in vederea retragerii acestui acord de comunicare prin marketing prin intermediul formularului de contact de pe site sau folosind adresa de email contact@bia-pitesti.ro.

Scopurile in care sunt folosite datele cu caracter personal

Mai jos regasiti o descriere a tuturor modalitatilor pe care intentionam sa folosim datele dumneavoastra cu caracter personal, dar si care sunt bazele juridice/legislative pe care le utilizam pentru folosirea acestor date. De asemenea, am identificat interesele noastre legitime acolo unde este cazul.

Este de retinut faptul ca putem prelucra datele cu caracter personal pentru mai mult de o baza legala, in functie de scopul specific pentru care va folosim datele. Va rugam sa ne contactati in cazul in care sunt necesare mai multe detalii despre baza legala pe care ne bazam in privinta prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care mai mult de un scop a fost enuntat mai jos:


Scop / Activitate - Pentru a va inregistra drept un client nou.

Tipuri de date - Date de identitate, Date de contact

Baza legala de prelucrare - Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.


Scop / Activitate - Pentru a procesa si livra comanda, incluzand:

 • Gestionarea platilor, comisioanelor si taxelor

 • Colectarea si/sau recuperarea sumelor de bani datorate

Tipuri de date - date de identitate, date de contact, date privind tranzactii, date de marketing si comunicari.

Baza legala de prelucrare:

 • Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.

 • Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a recupera datoriile fata de noi, daca este cazul).

Scop / Activitate - Pentru a gestiona relatia cu compania noastra, inclusiv:

 • Instiintari privind modificarile aduse termenilor nostri privind politica de confidentialitate.

 • Cererea unei recenzii sau efectuarea unui studiu de piata.

Tipuri de date - date de identitate, date de contact, date privind tranzactii, date de marketing si comunicari

Baza legala de prelucrare:

 • Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.

 • Date necesare pentru a ne conforma unei obligatii legale.

 • Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a ne actualiza baza de date si pentru a observa modul in care clientii nostri utilizeaza produsele/ serviciile noastre.

Scop / Activitate - Pentru a va permite sa participati la un concurs cu tragere la sorti, o competitie sau un sondaj

Tipuri de date- Date de identitate, Date de contact, Datele profilului, Date de utilizare, Date de marketing si comunicari.

Baza legala de prelucrare:

 • Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.

 • Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a observa modul in care clientii utilizeaza produsele/ servciile noastre, pentru a dezvolta business-ul nostru). 

Scop / Activitate - Pentru a gestiona si proteja afacerea noastra si acest website (inclusiv solutionara eventualelor probleme tehnice, analiza datelor, testare, mentenanta sistemului, suport, raportare si date de gazduire, bunuri si servicii care ar putea fi de interes pentru dvs.)

Tipuri de date - Date de identitate, Date de contact, Date tehnice, Date de utilizare, Datele profilului.

Baza legala de prelucrare: Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a desfasura activitatile companiei noastre, pentru a furniza servicii de administrare si servicii IT, securitatea retelelor, pentru a preveni frauda, in contextul unei restructurari a companiei noastre).


Activitati de marketing

Dorim sa va oferim optiuni privind utilizarea anumitor date cu caracter personal, in special in ceea ce priveste marketingul si publicitatea online. Am creat aceasta notificare pentru ca dvs. sa puteti lua anumite decizii cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal si prin mecanismele de mai jos.

Anunturi si oferte promotionale

Este posibil sa folosim datele dvs. cu caracter personal (Datele de Identitate, Datele de Contact, Datele Tehnice, Datele de Utilizare, Datele Profilului) pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credeti ca doriti sa achizitionati sau aveti nevoie sau v-ar putea interesa. Acesta este modul in care putem decide ce produse, servicii sau oferte pot fi relevante pentru dvs.

Veti primi comunicari de marketing din partea noastra daca ati solicitat informatii de la noi, ati achizitionat bunuri sau servicii de la noi sau ne-ati furnizat datele dvs. atunci cand ati participat la un concurs sau v-ati inscris intr-o promotie si in fiecare dintre situatiile mentionate, nu ati renuntat la comunicarile de marketing trimise de compania noastra.

Activitati de marketing furnizate de terti

Va vom solicita consimtamantul expres inainte de a furniza datele dumneavoastra cu caracter personal catre orice tert din exteriorul furnizorului de servicii in scopuri de marketing.

Renuntare

Ne puteti solicita noua sau partilor terte incetarea trimiterii mesajelor de marketing in orice moment prin autentificarea in contul creat pe site-ul nostru si verificarea sau debifarea casetelor relevante pentru a va ajusta preferintele privind comunicarilor de de marketing, selectand link-urile de renuntare prezente in orice mesaj de marketing trimis sau ne puteti contacta direct oricand doriti, prin intermediul formularului de contact sau adresei de email contact@bia-pitesti.ro.

In cazurile in care renuntati la primirea mesajelor de marketing, aceasta optiune de renuntare nu se aplica si pentru datele cu caracter personal furnizate ca urmare a achizitiei unor bunuri sau servicii, garantii sau alte tranzactii.

Modificarea scopului de colectare

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile pentru care le colectam, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le folosim dintr-un alt motiv, iar motivul este compatibil cu scopul initial. Daca doriti sa primiti o explicatie cu privire la modul in care prelucrarea noului scop este compatibil cu scopul original, va rugam sa ne contactati.


6. Comunicarea datelor cu caracter personal

Daca va fi necesar sa folosim datele dvs. cu caracter personal pentru un scop independent, va vom anunta si va vom explica bazele legale care ne permit sa facem acest lucru.

Va rugam sa retineti ca putem prelucra datele dvs. cu caracter personal fara acordul sau consimtamantul dvs. in conformitate cu regulile de mai sus, in cazul in care acest lucru este necesar sau permis de lege.

Este posibil sa furnizati datele dvs. cu caracter personal catre partile prezentate mai jos, in scopurile stabilite la punctul 4.

 • Parti terte interne asa cum sunt definite in Termeni si definitii

 • Parti terte externe asa cum sunt definite in Termeni si definitii

 • Anumite parti terte asa cum este mentionat la punctul 4

 • Parti terte cu care putem fuziona sau carora le putem vinde, transfera parti din afacerea noastra sau din activele noastre. In mod alternativ, putem cauta sa fuzionam sau sa achizitionam alte afaceri. In cazul unei schimbari organizationale, noii proprietari pot utiliza datele dvs. cu caracter personal in scopuri specifice si in conformitate cu instructiunile noastre.

Solicitam tuturor partilor terte sa respecte securitatea datelor dvs. cu caracter personal si sa trateze aceste date in conformitate cu legea. Nu permitem tertilor care ne furnizeaza servicii sa utilizeze datele dvs. personale in scop propriu, ci le vom permite sa va proceseze datele cu caracter personal in scopuri mentionate si in conformitate cu instructiunile noastre.

Transferul international de date

Nu transferam datele dvs. cu caracter personal in afara Spatiului Economic European (SEE).


7. Securitatea si stocarea datelor cu caracter personal

 

Magazinul nostru online este o aplicatie care este accesata printr-o conexiune securizata, utilizand protocolul https. Aceasta este gazduita pe serverele furnizorului nostru de hosting.

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere pe serverele furnizorului nostru de hosting, in contul propriu de gazduire. Acesta ne-a asigurat ca functionarea serverelor care conţin date personale este conforma cu cerintele in materie de securitate, bazele de date fiind securizate si protejate sub toate aspectele.

Sunt luate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Limitam accesul la datele dvs. tuturor persoanelor din companie, cum ar fi angajatii, furnizorii clienţii sau alte parti terte. Ei vor procesa numai datele cu caracter personal conform instructiunilor noastre si vor face obiectul unei obligatii de confidentialitate.

Avem proceduri pentru a face fata oricaror incalcari ale regulilor cu privire la colectarea, prelucrarea, utilizarea securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal si va vom informa si pe dvs. si orice autoritate de reglementare despre orice incalcare, in cazul in care suntem obligati din punct de vedere legal sa procedam astfel.

Se certifica faptul ca firma indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal conform cu Ordinul Avocatului Poporului nr. 52/2002;

Vom pastra datele cu caracter personal atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile, inclusiv scopurile satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada adecvata de pastrare a datelor cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs personale, scopurile pentru care procesam datele cu caracter personal.

Detalii despre perioada de pastrare a datelor cu caracter personal sunt disponibile in politica noastra de pastrare a datelor pe care o puteti solicita de la noi la intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@bia-pitesti.ro.

In anumite circumstante ne puteti solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal.

In anumite circumstante avem posibilitatea de a anonima date cu caracter personal (astfel incat sa nu mai fie asociate cu dvs) pentru cercetare sau in scopuri statistice, caz in care va putem informa fara nici o notificare suplimentara.

 


8. Drepturi pe care le aveti si modalitatea de exercitare

In anumite circumstante aveti urmatoarele drepturi in conformitate cu legile ce privesc protectia cu caracter personal al datelor:

 • Dreptul de acces - puteti solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem

 • Dreptul la rectificare- puteti solicita corectia datelor cu caracter personal in cazul in care sunt incorecte, inexacte, incomplete

 • Dreptul la stergerea datelor ("de a fi uitat") - puteti solicita in anumite situatii ca datele cu caracter personal pe care le detinem sa fie sterse

 • Dreptul la restrictionare - puteti solicita in anumite situatii restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal pe care le detinem

 • Dreptul la portabilitate - puteti solicita transferul datelor cu caracter personal pe care le detinem la o alta organizatie, daca sunt indeplinite conditiile aplicabile cu privire la aceste date

 • Dreptul la opozitie - puteti solicita stoparea activitatii de prelucrare a datelor cu caracter personal (de exemplu, prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing direct). Va puteti opune inclusiv activitatilor de prelucrare care presupun crearea de profiluri.

 • Solicitati retragerea consimtamantului asupra datelor cu caracter personal. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. 

Daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact, la adresa de e-mail contact@bia-pitesti.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Pitesti, str. Campului nr. 4, cod postal 110392. 

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor de mai sus vă puteţi adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal www.dataprotection.ro sau/si instantelor de judecata.

Am aprecia sansa de a ne ocupa de sesizarea dumneavoastra inainte de a apela ANSPDCP, deci va rugam sa ne contactati in prima instanta.

Nu va fi necesar sa achitati nici o taxa. Cu toate acestea este posibil sa percepem o taxa daca solicitarea dvs. nu este clara, repetitiva sau excesiva. Avem posibilitatea de a refuza cererea dvs. in aceasta situatie.

Pentru a onora cererea dumneavoastra este posibil sa va solicitam informatii specifice pentru a ne ajuta sa va identificam si sa ne asiguram ca aveti dreptul de a accesa acele date cu caracter personal (sau de a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o masura de securitate pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate unei persoane care nu are dreptul sa le primeasca. De asemenea, va putem contacta pentru a va solicita informatii suplimentare in legatura cu solicitarea dvs.

Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor in decurs de o luna. Ocazional, poate dura mai mult daca solicitarea dvs. este complexa sau daca aveti mai multe intrebari. In acest caz, va vom anunta.


9. Utilizare cookie-uri

Politica de cookie-uri este pusa la dispozitie de S.C. BIA BRIDAL FASHION S.R.L. definit ca furnizor de servicii, iar https://www.bia-pitesti.ro/ definit ca site de furnizare. Acceseaza acest link https://www.bia-pitesti.ro/i/politica-utilizare-cookie/17/, pentru a citi si intelege politica de utilizare cookie-uri a aplicatiei noastre online.


10. Termeni si definitii

 

Interesul legitim - reprezinta interesul afacerii noastre in conducerea si gestionarea acesteia, pentru a ne permite sa va oferim cel mai bun serviciu/produs și experienta cea mai placuta si cea mai sigură, atunci cand ne vizitati site-ul. Ne asiguram că luam in considerare si echilibram orice impact potential asupra dvs. (atat pozitiv cat si negativ) asupra drepturilor dvs., inainte de a va prelucra datele personale pentru interesele noastre legitime. Nu folosim datele cu caracter personal pentru activitatile proprii daca nu avem consimtamantul dvs. sau daca nu este permis prin lege. Puteti obtine informatii suplimentare despre cum evaluam interesele noastre legitime impotriva oricarui impact potential asupra dvs. in ceea ce priveste anumite activitati ce tin de contactarea noastra.

Indeplinirea contractului - reprezinta procesarea datelor cu caracter personal acolo unde este necesar pentru performanta unui contract la care sunteti parte sau pentru a lua masuri asupra cererii dvs inainte de a incheia un astfel de contract.

Indeplinirea unei obligatii sau unei reglementari legale - inseamna prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care sunt necesare pentru respectarea unei obligatii sau reglementari legale in care suntem supusi.

Partile terte sunt considerate:

- Furnizori de servicii (care actioneaza ca procesatori) din Romania ce furnizeaza IT si servicii de administrare a sistemelor.

- Consilieri profesionisti (care actioneaza ca procesatori sau colectori comuni de date) inclusiv avocati, bancheri, auditori si asiguratori din Romania ce furnizeaza servicii de consultanta, servicii juridice, servicii bancare, servicii de asigurare, servicii contabile.

Crearea de profiluri - inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizica, în special pentru a analiza sau prevedea aspecte privind performanta la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locul în care se afla persoana fizica respectiva sau deplasarile acesteia.

Consimtamant al persoanei vizate - inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

spacer
Cauta in magazin
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
Website detinut de: S.C. BIA BRIDAL FASHION S.R.L.; Sediul social: Str. Campului, nr. 4, Pitesti, Arges ; CIF: 24385427;
Reg.Com: J03/1781/2008 ; Cap. social: 200 lei;
Operator de date personale inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 30184 din 2013- detalii privind politica de protejare a datelor

www.bia-pitesti.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.